Hoe ga je om met Big Data en -analytics nu de Europese wet- en regelgeving verandert?

Hoe ga je om met Big Data en -analytics nu de Europese wet- en regelgeving verandert?

24-02-2016ENArtikel
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De opkomst van Big Data en Data Analytics biedt grote kansen voor iedere organisatie om nieuwe manieren van zakendoen te realiseren en zal uiteindelijk leiden tot  aanzienlijk meer toegevoegde waarde en concurrentievoordelen.

Echter hebben wetgevers over de hele wereld steeds meer zorgen over privacy-gerelateerde zaken, en terecht. In alle structured en unstructured data, die explosief blijft groeien, zit de identiteit en het gedrag van mensen opgesloten en de voorbeelden, waarbij daar met succes gericht op wordt gejaagd door cybercriminelen, zijn legio.

Een belangrijke ontwikkeling is dan ook de huidige hervorming van de wetgevingskaders van de Europese Unie rondom de bescherming van gegevens, die moet leiden tot een nieuwe verordening op het gebied van algemene gegevensbescherming binnen de EU.

Onzekerheid over de regels inzake gegevensbescherming maken dat sommige organisaties zakelijke kansen en innovaties rondom Big Data en Data Analytics laten liggen. Want hoe kunnen organisaties aanzienlijke verbeteringen op het gebied van efficiëntie en aanbod met behulp van Big Data Analytics signaleren en doorvoeren, als niet helder is wat er precies gaat veranderen op het gebied van  privacy en gegevensbescherming en hoe je daar aan moet gaan voldoen?

Download nu deze whitepaper en leer hoe organisaties hun efficiëntie en aanbod aanzienlijk kunnen verbeteren met behulp van Big Data Analytics, terwijl u tegelijkertijd relevante privacy en gegevensbescherming beginselen en regels kunt implementeren.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]