Beheer uw (big) data met een wendbaar BI platform

Beheer uw (big) data met een wendbaar BI platform

03-08-2016ENWhitepaper

Data wordt steeds meer gezien als de nieuwe grondstof voor organisaties. Het is als het ware de “nieuwe olie” en we kunnen dit component binnen de moderne bedrijfsvoering niet meer wegdenken. Naast geld, middelen en mensen is data het vierde basiselement van een organisatie geworden. De grote hoeveelheid data die vandaag de dag op organisaties afkomt, moet snel en effectief worden omgezet naar inzichten voor o.a. marketing, verkoop, service en andere afdelingen. Alhoewel de kracht van data duidelijk is, blijkt uit een recent onderzoek van Gartner dat veel organisaties niet weten hoe zij hun afdelingen moeten faciliteren hiermee om te gaan.

Deze whitepaper beschrijft een perspectief voor het leveren van een nieuw Business Intelligence en Analytics platform, dat voorziet in een flexibele en wendbare architectuur. Hiermee kunnen grote hoeveelheden gegevens worden geselecteerd, geraffineerd en beschikbaar worden gesteld aan de organisatie. De architectuur voorziet in een zogenaamde 2-Tier benadering. In verschillende functionele lagen (Tiers), wordt de data op de juiste manier verwerkt.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]