Bent u toe aan eenvoud door integratie? Doorloop de checklist!

Bent u toe aan eenvoud door integratie? Doorloop de checklist!

23-03-2016NLChecklist
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Efficiëntie, eenvoud en snelheid zijn belangrijk in organisaties. Waarschijnlijk ook in die van u. Wellicht zijn er processen die beter of slimmer ingericht kunnen worden... Kan uw klantenservice bijvoorbeeld snel en accuraat inspelen op de behoeften en vragen van uw klanten? Heeft u een optimale uitwisseling van gegevens binnen uw keten en netwerk van partners? Is de samenwerking tussen de afdelingen in uw organisatie optimaal?

Misschien herkent u een vraagstuk en wilt u één of meerdere processen efficiënter inrichten, zodat u kosten en tijd bespaart. De sleutel naar een organisatie die slim en productief werkt, is samenwerking en integratie.

Samenwerking in een organisatie is belangrijk om de productiviteit te verbeteren. Bij ‘samenwerking’ denkt u wellicht direct aan mensen of aan een collaboration-oplossing, maar het is minstens zo belangrijk dat in een organisatie databronnen, processen, netwerken en identiteiten verbonden worden. De balans van deze vier pijlers is belangrijk voor het realiseren van een optimaal integratieplatform. Bent u toe aan eenvoud door integratie? Doorloop de checklist!

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]