Veilige Wireless LAN voor medische applicaties

Veilige Wireless LAN voor medische applicaties

23-03-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Zorgverleners zijn de belichaming van een mobiele workforce: constant in beweging en op weg maar toch sterk afhankelijk van informatie die accuraat en snel voorhanden is. Zij hebben een veilig en draadloos netwerk nodig die het scala aan apparaten, waarmee zij dagelijks werken, kan ondersteunen zonder dat er storingen of fouten optreden.

Ziekenhuizen, klinieken en faciliteiten voor ouderenzorg kennen talloze manieren om draadloze technologie te gebruiken voor het verlenen van betere zorg aan patiënten en hogere operationele efficiëntie. Of zij nou gebruik maken van computers op wielen, tablets of medische apparaten die zijn verbonden met Wi-Fi; de groeiende security dreiging als gevolg van BYOD en het gevecht om bandbreedte maken netwerkbeveiliging en appplication control tot een belangrijke succesfactor.

Wanneer u deze whitepaper doorleest, begrijpt u met welke uitdagingen zorginstanties te maken hebben wanneer zij een veilige Wi-Fi verbinding voor medische devices tot stand proberen te brengen. Daarnaast leert u wat de grootste Wi-Fi security bedreigingen zijn binnen de zorgsector en hoe u deze kunt bestrijden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]