Bank in Nederland stelt IT-security op orde met SIEM

Bank in Nederland stelt IT-security op orde met SIEM

25-03-2016NLReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Met een toenemend aantal financiële diensten en invloed van IT op de dienstverlening, wordt IT-beveiliging een steeds grotere uitdaging voor banken. Om toch een goede beveiliging te kunnen bieden, zijn strenge eisen opgesteld. Eén bank kon hier wel wat hulp bij gebruiken.

De Nederlandsche Bank (DNB) legt de laatste jaren sterk de nadruk op IT-security. Amsterdam Trade Bank (ATB) stelde een nieuwe Security Officer aan om te kunnen voldoen aan de eisen van DNB en de bevindingen van externe auditors te verwerken. Al snel bleek dat het nodig was om gestructureerd na te gaan of de beveiligingsmaatregelen effectief zijn om tijdig eventuele tekortkomingen te signaleren en te verhelpen. ATB werd hierbij geholpen door IBM Business Partner Avensus en Next Generation SIEM (Security Information and Event Management).

Wilt u weten hoe Avensus er met Next Generation SIEM voor heeft gezorgd dat de IT-security van Amsterdam Trade Bank weer voldoet aan de strenge eisen van DNB? Lees dan snel deze case study!

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]