Hogere kwaliteit van zorg en lagere kosten met zorgwerkplek op maat

Hogere kwaliteit van zorg en lagere kosten met zorgwerkplek op maat

30-03-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De vraag die in iedere bestuurskamer speelt is: hoe kunnen we kosten besparen zonder de kwaliteit van zorg aan te tasten? ICT speelt daarin een steeds nadrukkelijker rol, zowel in de cure als in de care sector.

ICT kan op veel terreinen meerwaarde leveren aan effectieve en efficiënte zorg. Maar waar haalt u het geld vandaan om te investeren? En als u wel budget heeft, dan is de vraag: wáár moeten we het precies in investeren? De zorgmarkt is immers sterk aan verandering onderhevig. Kunt u de zorg die u vandaag levert morgen ook nog leveren? En zo ja, hoe ziet die zorg er dan uit? Stoten we locaties af? Gaan we samenwerken met andere partijen? Krijgen we daardoor nieuwe cliëntgroepen aan boord?

U moet alle zeilen bijzetten om mee te veranderen. Dat vraagt om een ICT-omgeving die ook flexibel is, maar dat is zelden het geval. Immers, de meeste ICT-investeringen worden gedaan voor een periode van ten minste vijf jaar. In die vijf jaar is het heel lastig om tussentijds wijzigingen aan te brengen. Ja, alles kan, mits u bereid bent tot fikse extra investeringen of het versneld afschrijven van bestaande investeringen.

Met dit beeld in het achterhoofd is Ictivity naar de tekentafel gegaan en heeft een zorgwerkplek ontworpen die maximaal tegemoetkomt aan deze uitdagingen. De Omnia workspace is opgezet vanuit de eisen van NEN7510 en de Wet Meldplicht Datalekken. Lees meer over de toegevoegde waarde van de Omnia Workspace voor uw zorginstelling.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]