Efficiënt storage- en datamanagement met behulp van Software-defined Storage

Efficiënt storage- en datamanagement met behulp van Software-defined Storage

12-04-2016NLE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

IT-afdelingen van organisaties staan voor grote uitdagingen: de storagesystemen moeten snel, efficiënt, overzichtelijk en veilig zijn en ook nog eens optimaal worden gebruikt. De IT-beheerder moet voldoen aan de nieuwe eisen die aan dataopslag worden gesteld en tegelijkertijd de wensen vanuit de organisatie niet uit het oog verliezen. En dat terwijl er een kloof bestaat tussen datagroei en storage-budgetten!

Om organisaties een voorsprong op hun concurrentie te laten behouden is het snel, eenvoudig en efficiënt inrichten van de storage-omgeving een absolute must geworden.

Dit e-book bekijkt welke IT-zorgen u kunt wegnemen door gebruik te gaan maken van Software Defined Storage (SDS). SDS virtualiseert uw storage-omgeving met behulp van software, onafhankelijk van welke hardware u al in huis heeft. Op die manier bepaalt niet meer de hardware waar data wordt opgeslagen, maar plaatst de software data op een intelligente manier. Zo hoeft u tevens niet meer te investeren in dure hardware met geavanceerde functionaliteiten, omdat de software al deze functionaliteiten bevat.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]