Werken volgens DevOps. Nut of noodzaak?

Werken volgens DevOps. Nut of noodzaak?

13-04-2016NLArtikel
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Hoe fijn zou het toch zijn als er een einde komt aan het elkaar de schuld geven wanneer er iets misgaat. Simpelweg omdat alle betrokkenen zowel verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het nieuwe product als het in de lucht houden van bijvoorbeeld die bewuste mobiele app. Dit is allemaal van toepassing op organisaties die de DevOps manier van werken hebben omarmd. Een absolute must of een nice-to-have?

In dit tijdperk van de digitale onderneming en digitale disruptie maakt de technologie het verschil tussen succes of falen. DevOps gaat uit van het principe dat ontwikkeling (Development) en beheer (Operations) van de technologie, digitale producten en diensten, samen optrekken. Er wordt niet gedacht in silo’s en afdelingen, maar de hele levenscyclus van de geboorte tot aan het gebruik van het product wordt betrokken. Dat maakt dat het uiteindelijke product echt werkt en het verschil kan maken.

Lees in dit artikel meer over DevOps en hoe devOps u helpt digitale disruptie de baas te zijn en u een voorsprong geeft op uw concurrenten.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]