DESIGN TO DISRUPT: Digitale disruptie de baas met DevOps

DESIGN TO DISRUPT: Digitale disruptie de baas met DevOps

14-04-2016NLBusiness Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De jaren van digitale eruptie liggen achter ons, we bevinden ons in het tijdperk van digitale en business disruptie. De overdosis aan digitale startups is een teken van deze tijd, of liever gezegd, van dit tijdperk. 

Traditionele organisaties die startups willen weren van de markt waarop zij actief zijn, zullen dan ook een antwoord moeten formuleren om het eigen voortbestaan te kunnen garanderen. Organisaties zoals die van u wellicht, die niet in het Web 2.0-tijdperk zijn geboren en die niet Spotify of Dropbox heten. Bij veel mensen heerst dan ook gerede twijfel of de conventionele organisaties de startups überhaupt de baas kunnen.

Dus wat kunt u doen om succesvol te zijn en te blijven in digitaal disruptieve tijden? In dit rapport wordt stelling genomen: u kunt disruptie de baas worden als u met DevOps aan de slag gaat. Ook traditionele organisaties kunnen een inhaalslag maken om digitaal succes te oogsten!

Download dit rapport en leer van de startups. Bewapen uzelf met de kennis en innovatiegerichtheid die startups succesvol maken en pas deze toe op uw eigen, meer traditionele organisatie. Zoals internetgoeroe Kevin Kelly zegt: ‘You are not too late.’

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]