Data-opslag in de cloud of op eigen locatie. Wat is wijsheid in storage?

Data-opslag in de cloud of op eigen locatie. Wat is wijsheid in storage?

18-04-2016NLE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Data Management, Storage Management, Information Management; drie termen die steeds vaker voorkomen en die steeds meer leven in de markt. Dit komt door regelgeving, de komst van nieuwe soorten data en doordat deze oplossingen dankzij de cloud ook ineens voor kleinere organisaties binnen handbereik zijn. De vraag is nu echter: moet ik mijn informatie in de cloud opslaan of op een eigen locatie?

Door regelgeving en aanscherping op het gebied van security en privacy groeit de marktvraag naar goede opslagmethodieken en storagemanagement-oplossingen. Bovendien vindt een verandering plaats in het type data. Veel nieuwe data is ongestructureerd en bedrijven willen geen kansen laten liggen om deze data tijdig en accuraat te analyseren. Dit vereist echter vaak een andere opslagmethodiek dan de procesmatige, traditionele instroom aan bedrijfsgegevens.

Ook ziet het MKB nieuwe mogelijkheden ontstaan met data die beschikbaar komt vanuit de cloud. Applicaties die voorheen niet binnen handbereik lagen zijn ineens betaalbaar geworden, omdat ze op gebruiksbasis worden aangeboden. Dit levert weer een nieuwe vraag op: moet ik mijn data in de cloud opslaan of op onze eigen locatie?

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]