Verbeter klantbeleving: E-commerce versterkt bestellen via EDI

Verbeter klantbeleving: E-commerce versterkt bestellen via EDI

20-04-2016NLE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

B2B e-commerce neemt een steeds belangrijkere plaats in, in het bedrijfsleven. Maar hoe belangrijk is het om een zakelijke webshop op te zetten, wanneer uw klanten al gebruik maken van EDI (Electronic Data Interchange)? Via beide systemen bestellen uw klanten digitaal, dus wat is dan precies het verschil tussen beide? Maar misschien nog wel belangrijker: Hoe voegt u waarde toe aan uw orderproces door beide systemen te combineren?

In deze whitepaper leert u meer over de verschillen tussen EDI en B2B e-commerce en leggen we uit hoe deze systemen elkaar versterken wanneer ze worden gecombineerd, om zo de merkbeleving en het gemak van online bestellen voor uw zakelijke klanten te kunnen verbeteren.

Maak uitgebreide productinformatie online beschikbaar, laat klanten ‘browsen’ door uw online assortiment en breng producten onder de aandacht met cross- en upsell mogelijkheden in uw zakelijke webshop, terwijl klanten via EDI nog altijd op een snelle manier grote herhaalorders kunnen plaatsen.

Verbeter de klantbeleving van uw zakelijke klanten, download het whitepaper om te lezen waarom EDI en B2B e-commerce de ideale combinatie zijn.

Registratie vereist
Relevante artikelen
E-fulfilment | Datamanagement
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]