Hoe de juiste infrastructuur uw datacenter kan voorbereiden op toekomstige business disruptors

Hoe de juiste infrastructuur uw datacenter kan voorbereiden op toekomstige business disruptors

29-04-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Ongeacht aan hoeveel technologie disruptors, zoals de komst van Big Data en cloud, organisaties zich in de loop der jaren hebben aangepast, we weten dat er nog velen voor de boeg liggen. De succesvolle IT-managers van vandaag zijn vakkundig omgegaan met de ‘verstoorders’ uit het verleden, zoals de evolutie van mainframes naar PC’s en de overstap van desktops naar laptops. Maar zelfs die managers zullen zich in de toekomst meer moeten inspannen om ervoor te zorgen dat hun organisaties klaar zijn voor de nieuwe generatie disruptors.

Maar hoe krijgt u uw organisatie daar? Niet door een ingrijpende opknapbeurt van uw datacenter (welke alleen maar leidt tot onnodige disruptie en kosten). In plaats daarvan is het verstandig om een strategie voor de toekomst te ontwikkelen die uw organisatie op de best mogelijke wijze voorbereidt op de gevolgen van de disruptors die we reeds kennen en degenen die we ons nog moeten voorstellen.

Deze whitepaper bespreekt de technologieën die uw manier van zakendoen verstoren – en welke impact zij hebben op uw datacenter infrastructuur en vice versa. Het definieert de ideale IT-omgeving en biedt opties om die ideale IT-omgeving te realiseren binnen uw eigen organisatie dankzij een flexibele datacenter infrastructuur die u zelf kunt samenstellen.

U aangeboden door HPE en Intel®

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]