Zou uw bedrijf een cryptoraanval overleven?

Zou uw bedrijf een cryptoraanval overleven?

31-05-2017NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Omdat het ontwikkelen en verspreiden van een cryptor relatief goedkoop is – en één exemplaar crypto-malware al een flinke som geld kan opleveren – neemt het aantal aanvallen toe. In de eerste zes maanden van 2015 zijn evenveel crypto-aanvallen uitgevoerd als in heel 2014. Maar ondanks de toename van het aantal ransomware aanvallen blijkt dat slechts 40% van de bedrijven ransomware als een serieus gevaar ziet. Het lijdt geen twijfel dat een dergelijke zienswijze kan leiden tot zwakke punten in de beveiliging die cybercriminelen kunnen uitbuiten. 

Stelt u zich eens voor dat u geen toegang meer zou hebben tot uw omzetcijfers, klantenbestand, boekhoudgegevens, productinformatie en ontwerpgegevens. Zou uw bedrijf dit overleven? En zo ja, hoeveel omzet zou u mislopen terwijl uw team keihard werkt om alles weer op de rails te krijgen? Het spreekt voor zich dat bedrijven er alles aan zouden moeten doen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden van een cryptoraanval.

Lees in deze whitepaper wat crypto-ransomware is, wat voor schade een cryptoraanval kan aanrichten en hoe u zich tegen dergelijke aanvallen kan beschermen.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Cybercrime | Encryptie | Malware
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]