Next-generation firewalls voor de belangrijkste infrastructuren van energieleveranciers

Next-generation firewalls voor de belangrijkste infrastructuren van energieleveranciers

12-08-2016ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Er vinden veel veranderingen plaats als het gaat om IT security regelgeving en de energiesector is daarop geen uitzondering. Net als veel andere elektriciteitsaanbieders heeft de Duitse leverancier Stadtwerke Baden-Baden veel voorbereidingen getroffen om aan die veranderende regels te kunnen voldoen. Verschillende landen wereldwijd werken aan wetten om de bescherming van belangrijke infrastructuren van energieleveranciers tegen cyberaanvallen te reguleren. In Duitsland is deze wet sinds juli 2015 van kracht.

Compliance met de certificatie van processen en veiligheidsmaatregelen in relatie tot ISO-standaarden zullen de kernaspecten van toekomstige wetten gaan vormen die mogelijk worden toegevoegd wettelijke raamwerk. Stadtwerke Baden-Baden heeft zich voorbereid op die nieuwe regelgeving door het creëren van een security concept dat effectieve netwerkbeveiliging en betrouwbare databeveiliging biedt om tegemoet te kunnen komen aan de compliance eisen die verband houden met de ISO-standaarden.

Deze case study vertelt u alles over het nieuwe security concept van een grote energieleverancier dat speciaal is ontworpen om de meest belangrijke en gevoelige infrastructuren te beschermen met behulp van next-generation firewalls.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]