Veilige communicatie en data uitwisseling op open zee dankzij next-generation firewall

Veilige communicatie en data uitwisseling op open zee dankzij next-generation firewall

12-08-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Het leven en werken op open zee zorgt voor speciale uitdagingen voor scheepsbemanning en –systemen. De crew-leden spenderen al hun vrije tijd aan boord en willen zoveel mogelijk communiceren met hun familie en vrienden via hun eigen laptops. Deze communicatie loopt via een satellietsysteem en kan voor serieuze gevaren zorgen wanneer de communicatie niet goed is beveiligd.

Een next-generation firewall met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden is een vereiste om te kunnen garanderen dat IT-systemen soepel opereren op open zee en het draadloze netwerk op het schip te allen tijde is beschermd tegen malware en cyberaanvallen. Daarnaast moet die firewall ook in staat zijn om de IT-infrastructuur van het schip te scheiden van het privé netwerk, zodat de activiteiten van de crew op het internet zijn beschermd, met behulp van web- en virus filters.

Deze whitepaper licht een UTM firewall uit die speciaal is ontworpen voor scheepsbedrijven om de IT-infrastructuur, het netwerk en de accounts van bemanningsleden te beschermen tegen geavanceerde malwareaanvallen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]