5 aandachtspunten voor grotere bedrijven die willen verhuizen naar de cloud

5 aandachtspunten voor grotere bedrijven die willen verhuizen naar de cloud

12-05-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Voor steeds meer grotere bedrijven is het runnen van software ‘in de cloud’ niet langer het angstaanjagende idee dat het eens was. De beste cloud providers hebben de juiste expertise en maken gebruik van de laatste technologieën. Dit betekent dat zij in termen van budget, kennis en personeel veel beter uitgerust zijn dan het overgrote deel van de interne IT-afdelingen. Het zelf bezitten en beheren van infrastructuur biedt ook absoluut niet de garantie dat alles altijd onder controle is.

Deze verandering van perspectief - gecombineerd met de voordelen van altijd en overal toegang, gestandaardiseerde dienstverlening, transparante voorspelbare tarieven en schaalbaarheid – houdt in dat de grotere bedrijven nu in ieder geval ‘een vorm’ van cloud-toepassing op hun strategische agenda hebben staan.

Deze grotere bedrijven moeten echter wel goed nadenken over een aantal belangrijke focusgebieden voordat ze die eerste stappen zetten. De bruto voordelen zijn aantrekkelijk, zeker. Maar hoe ze zich precies verhouden tot specifieke bedrijven, hun processen en IT-vereisten, dat varieert nogal van geval tot geval. De vijf aandachtspunten in deze whitepaper zijn essentieel om de verwachtingen binnen de organisatie goed te managen wanneer de eerste stappen naar de cloud worden gezet.

Registratie vereist
Relevante artikelen
SaaS | PaaS | IaaS | Cloud Computing
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]