Next-generation firewall voor het onderwijs: gevoelige schoolgegevens beveiligd tegen interne en externe dreigingen

Next-generation firewall voor het onderwijs: gevoelige schoolgegevens beveiligd tegen interne en externe dreigingen

12-08-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Onderwijsinstellingen en onderzoekslaboratoria verzamelen een enorme hoeveelheid gevoelige gegevens. Bijvoorbeeld persoonlijke informatie en prestatierapporten van studenten maar ook vertrouwelijke examenpapieren en onderzoeksresultaten. Al die gegevens worden verwerkt, gearchiveerd en geëvalueerd binnen de instelling zelf en dat kan leiden tot grote nadelige gevolgen wanneer deze gegevens niet goed zijn afgeschermd en beveiligd.

De meeste onderwijsinstellingen staan in verbinding met datacenters, welke toegankelijk zijn voor studenten. Aangezien studenten én docenten vaak gebruik maken van publieke werkruimtes met vaak slecht beveiligde netwerken, moet u ervoor zorgen dat het netwerk en het datacenter van uw onderwijsinstelling wel effectief zijn beveiligd tegen malware en virussen. Compliance vereisten rondom het surfgedrag van studenten en het downloaden van muziek, video en/of games moeten daarnaast continu worden gemonitord.

Lees meer over hoe onderwijsaanbieders en onderzoekscentra maximale beveiliging van hun netwerk kunnen bewerkstelligen en tegelijkertijd studenten en docenten kunnen beschermen tegen malware aanvallen en ongepaste online content.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]