Disk is dood

Disk is dood

19-05-2016ENE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Hard drive storage is dood. De context van dit statement wordt gevormd door de prestatie-gap die bestaat tussen de storage-apparatuur en de geheugen- en processor resources in een modern datacenter. Waar mensen in hun persoonlijke leven afscheid nemen van oude technologie op het moment dat er een beter alternatief beschikbaar, klampen veel organisaties zich, op storagegebied, vast aan 60 jaar oude technologie en durven zij hard disks niet bij het grofvuil te zetten.

Het is in deze tijd volslagen zinloos om laptops te kopen met een HDD. Om dezelfde reden is het zinloos om hard disks aan te schaffen voor uw datacenter...

Dit e-book deelt de gedachten van storage experts over de verschillende redenen waarom het tijdperk van hard disks voorbij is, of zou moeten zijn, als het primaire opslagplatform. Deze experts kijken naar de emotionele, technische, financiële en strategische impact van het te lang vastklampen aan disk storage. Tot slot bespreken ze de voordelen van het beginnen aan of het versnellen van uw persoonlijke reis naar het all-flash datacenter van vandaag.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Back-up | Flash | Storage hardware
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]