Hoe verdedig je jouw organisatie tegen onontdekte threats?

Hoe verdedig je jouw organisatie tegen onontdekte threats?

20-05-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Uw netwerk wordt constant aangevallen vanuit iedere hoek en de oude manieren om uw netwerk te verdedigen tegen aanvallers en cybercriminelen zijn vandaag de dag totaal niet effectief meer. Perimeters worden routinematig geïnfiltreerd, gebruikers blijven per ongeluk klikken op URL’s en openen ongeautoriseerde bijlagen, en uw IT security personeel wordt overspoeld door de tsunami aan alarmen en meldingen.

Zero-day- en geavanceerde threats verstoppen zich ondertussen temidden van al dit geweld en zoeken naar data die zij kunnen stelen of vernietigen. Of erger nog, ze gaan ervandoor met intellectuele eigendommen. Als uw huidige security-infrastructuur niet in staat is om deze aanvallen te detecteren of de sporen op te merken die zij achterlaten wanneer deze zich in uw netwerk begeven, dan is het onvermijdelijk dat een data breach optreedt… Maar hoe kunt u zich verdedigen tegen iets dat u niet eerder heeft gezien of ervaren?

Deze whitepaper bespreekt hoe een geautomatiseerd en geïntegreerd security proces ervoor kan zorgen dat uw netwerk beter is beveiligd. Ontdek hoe deze security strategie uw netwerk op efficiënte wijze kan verdedigen, van de perimeter tot de kern.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Cybercrime | Netwerkbeveiliging
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]