Het oplossen van het last-mile probleem rondom het Internet of Things

Het oplossen van het last-mile probleem rondom het Internet of Things

25-05-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Het Internet of Things (IoT) zal de wereld zoals wij die denken, waarschijnlijk opnieuw vorm gaan geven. Volgens Gartner zullen er 26 miljard connected devices in gebruik zijn in 2020. Van wearables tot thuis automatisering en automatisering in de maakindustrie; de mogelijkheden zijn eindeloos, maar dat geldt ook voor de uitdagingen.

Ervoor zorgen dat IoT werkt voor de massa is meer een data-uitdaging dan een uitdaging rondom de connectiviteit van devices. We zullen eerst data moeten genereren uit devices en dan uitzoeken wat het allemaal betekent. Er is alleen weinig technologie en innovatie die ons kan helpen om de berg aan data, die wordt verzameld door deze gadgets en machines, te verwerken. Hierdoor leiden veel IoT-oplossingen onder het zogenaamde ‘last-mile probleem’. Met andere woorden, deze oplossingen verzamelen data maar slagen er niet in om mensen die data te laten zien en echt te begrijpen.

Wat heb je aan data die je niet kunt gebruiken? En als je die data niet kunt gebruiken, waarom zou u al die moeite doen om het überhaupt te verzamelen? De prangende vraag die rest is: hoe kunnen we data afkomstig uit Internet of Things-oplossingen lezen, interpreteren en begrijpen? We zullen over de vier hordes moeten springen die in de weg staan. Lees meer hierover in deze whitepaper.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]