Software-Defined-WAN-technologie

Software-Defined-WAN-technologie

08-06-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Organisaties van uiteenlopend formaat gebruiken Wide Area Networks (WAN’s) om een verbinding tot stand te brengen tussen alle verschillende vestigingen en het datacenter en om medewerkers de bedrijfskritische applicaties aan te bieden. De beschikbaarheid en servicekwaliteit moeten absoluut goed zijn. Langzame of wegvallende verbindingen zijn immers slecht voor de productiviteit en kosten dus geld.

De betrouwbaarheid van Multi Protocol Label Switching (MPLS) is meestal erg hoog, maar hier hangt wel een hoog prijskaartje aan. En wanneer de behoeften veranderen, kan MPLS die veranderingen niet op stel en sprong volgen.

Software-Defined-WAN-technologie is een betrouwbaardere en kosteneffectieve manier om gebruikers te ondersteunen op alle verschillende locaties. Met SD-WAN worden verschillende WAN-verbindingen logisch samengevoegd tot één virtuele verbinding met ‘application awareness’. De geldende netwerkpolicy’s dynamisch toegepast en is er continue monitoring om het verkeer altijd over de verbinding met de beste kwaliteit te kunnen sturen.

Organisaties kunnen op deze manier de betrouwbaarheid van hun applicaties vergroten en hun bandbreedte beter benutten, terwijl de Total Cost of Ownership voor alle verbindingen naar de externe vestigingen omlaag gaat.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]