Applicatie modernisatie en –Portfolio Management voor banken: Uitdagingen en succesfactoren

Applicatie modernisatie en –Portfolio Management voor banken: Uitdagingen en succesfactoren

15-06-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Banken zoeken, als onderdeel van hun lange termijn strategie, naar manieren om waarde te halen uit hun legacy applicaties. Verworven middels IT-investeringen in de loop der jaren of vanuit acquisities, vertegenwoordigen deze applicaties ontzettend veel know-how, vormen ze de motor onder belangrijke zakelijke processen en ondersteunen ze strategische operaties die financiële instellingen onderscheidend maken van andere marktbespelers.

Echter brengen deze legacy applicaties ook enorme uitdagingen met zich mee. Zo opereren ze vaak in silo’s en verhinderen daardoor zogenaamde “joined-up” IT en de voordelen hiervan. Vele banken gebruiken technologieën die inmiddels zijn achterhaald, hen extreem afhankelijk maken van bepaalde leveranciers of simpelweg niet kunnen voldoen aan de toenemende eisen die online banking vandaag de dag stelt. Bovendien zijn de onderhoudskosten van deze applicaties en tools sky-high.

Deze en andere beperkingen van legacy-technologie kunnen het voor banken erg lastig maken om gelijke tred te houden met nieuwe technologische ontwikkelingen en adequaat te reageren op veranderende omstandigheden en vereisten vanuit de markt. Deze whitepaper laat echter zien hoe banken met behulp van applicatie modernisatie en applicatie portfolio management de beperkingen van legacy apps en technologie kunnen overwinnen, waardoor zij in staat zijn om de waarde van hun IT-resources volledig te behouden en het maximale uit hun investeringen in legacy applicaties te halen. Lees hier over de grootste uitdagingen en de succesfactoren voor een ieder van die uitdagingen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]