Cloud-ready Identity en Access Management: behoud de controle over data en eindgebruikers

Cloud-ready Identity en Access Management: behoud de controle over data en eindgebruikers

21-06-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Jarenlang is er door organisaties geïnvesteerd om identiteits- en toegangsbeheer waterdicht in te richten zonder daar de werkprocessen in te blokkeren. Het heeft bloed zweet en tranen gekost en nu dreigt dit allemaal voor niets te zijn. Het gebruik van cloud applicaties in organisaties neemt elke dag toe. Het gevolg is dat IT afdelingen het zicht op wat er met bedrijfsdata gebeurt, kunnen verliezen. De helpdesk wordt gebeld voor ondersteuningsverzoeken voor een applicatie die nooit door IT is goedgekeurd. Medewerkers gaan zelf aan de slag, dat zijn ze privé immers ook gewend. Het blijven ondersteunen van de gebruikers is voor IT afdelingen een uitdaging. Organisaties worstelen met hoe zij om moeten gaan met de nieuwe manier van werken van gebruikers. De vraag luidt:

“Hoe zorgen wij ervoor dat we gebruikers tevreden houden door ze te laten profiteren van de innovaties die in de cloud plaatsvinden, zonder dat we voor iedere applicatie apart gebruikers- en autorisatiebeheer moeten optuigen en investeringen in de on-premise situatie onbruikbaar worden?”

Volgens QS solutions kunt u de investeringen die u in uw on-premise omgeving hebt gedaan behouden. Deze investeringen helpen om op een gecontroleerde en veilige manier te profiteren van de voordelen die cloud biedt. Met innovatieve technologie bent u in staat de controle ook in de cloud te pakken en bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Deze whitepaper legt uit hoe u de controle in de cloud (her)pakt, vragen omtrent compliance, archivering en toegangscontrole kan blijven beantwoorden en gebruikers kan ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]