Cloud- en on-premise applicaties beveiligen zonder veel verschillende tokens en logins met Azure MFA

Cloud- en on-premise applicaties beveiligen zonder veel verschillende tokens en logins met Azure MFA

21-06-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Veel IT afdelingen zijn zich bewust van het risico van inloggen met alleen gebruikersnaam en wachtwoord. Een wachtwoord kan eenvoudig geraden of gekraakt worden. Daarom moeten gebruikers complexe wachtwoorden kiezen en deze regelmatig wijzigen. Dit zorgt voor onvrede bij de gebruikers. Het inzetten van verificatie op basis van meerdere factoren gebeurt al vaker, maar met grote nadelen. Gebruikers moeten rondlopen met dure hardware en de implementatie is duur en complex. IT moet aanpassingen maken aan de applicaties en sommige applicaties kunnen niet worden aangesloten.

Met Azure MFA bent u nu in staat om snel te implementeren en het login proces eenvoudig te houden. U komt tegemoet aan de wensen van de gebruiker die geen extra hardware token nodig hebben en u kunt één uniforme dienst aanbieden voor al uw applicaties, ook in de cloud! Azure MFA maakt u zelfs attent op mogelijk beveiligingsrisico met real-time waarschuwingen en voorziet u in alle rapportages die u wenst!

Wilt u weten in welke scenario’s Azure MFA voor u werkt? Deze whitepaper legt u aan de hand van praktijkvoorbeelden uit hoe u uw bedrijfskritische applicaties en –gegevens eenvoudig kunt voorzien van extra beveiliging met Azure MFA.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]