De doe-het-zelf gids voor het creëren van duizelingwekkende data visualisaties

De doe-het-zelf gids voor het creëren van duizelingwekkende data visualisaties

23-06-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Data is de levensader van de hedendaagse zakelijke wereld. Organisaties creëren meer data dan ooit tevoren, binnen iedere geleding van het bedrijf. Data analyses hebben een centrale plek ingenomen binnen bedrijven als drijfveer voor succes.

Uw managementteam rekent erop dat u, als data analist, belangrijke data verzamelt uit verschillende databronnen, deze data vervolgens opschoont, vormgeeft en uiteindelijk omzet in waardevolle inzichten die doorslaggevend zijn in het maken van belangrijke zakelijke beslissingen. Dankzij Microsoft Power BI hoeft u niet een ervaren storyteller te zijn om geweldige verhalen te kunnen vertellen met data. Binnen enkele minuten creëert u een end-to-end data journey die leidt tot prachtige visualisaties die uw stakeholders makkelijk kunnen begrijpen en gebruiken.

Deze gids laat u zien hoe Power BI u in staat stelt om data sneller en eenvoudiger te analyseren dan ooit tevoren. Sterker nog, u leert dashboards te maken die de eindgebruikers van bedrijfsdata voorzien van DIY (doe-het-zelf) inzichten die zij kunnen gebruiken waar en wanneer zij willen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]