Waarom is continue innovatie van uw business model cruciaal en hoe pak je het aan?

Waarom is continue innovatie van uw business model cruciaal en hoe pak je het aan?

30-06-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Het is cruciaal voor elk bedrijf om met business model innovatie aan de slag te gaan en zodoende aansluitend op veranderende klant behoeften waarde te blijven creëren. Het ontwerpen van kansrijke nieuwe business vergt een slagvaardige toekomstgerichte aanpak. Wat betekent deze ontwikkeling voor jouw onderneming? Een bedreiging of juist een kans? Welke stappen kun je zelf zetten om aan zet te blijven?

Een veranderende wereld is niet alleen lastig, het biedt ook talloze mogelijkheden voor bedrijven om op nieuwe manieren waarde toe te voegen en succesvolle bedrijven te bouwen. Alleen moet je dan op een andere, toekomstgerichte manier kijken naar je bedrijf. Business model innovatie helpt daarbij: want het is snel en pragmatisch. Jouw bedrijf klaar stomen voor morgen vraagt om nieuw gereedschap, nieuwe vaardigheden en vooral een nieuwe mindset!

In deze Business model innovation guide krijg je inzicht in het Business Model Canvas en de stappen die jij kunt zetten om de veranderingen die er plaatsvinden om te zetten in kansen voor jouw bedrijf.

Registratie vereist
Relevante artikelen
BPM | Microsoft | Business Software
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]