De dreiging van binnenuit: de 5 belangrijkste risico’s van een groeiend aantal endpoints

De dreiging van binnenuit: de 5 belangrijkste risico’s van een groeiend aantal endpoints

30-06-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Tegenwoordig zijn cyberaanvallen aan de orde van de dag. Cybercriminelen vinden steeds nieuwe, betere manieren om bij uw data of systemen te komen. Veel organisaties zijn op de hoogte van het bestaan van hackers en maken dan ook gebruik van firewalls en antivirus. Helaas realiseren veel bedrijven zich niet dat laptops en desktops interne risico’s met zich meebrengen.

Ontwikkelingen als Bring Your Own Device (BYOD) en het nieuwe werken zorgen voor een groeiend aantal laptops en desktops binnen organisaties van alle grootten. Medewerkers nemen laptops mee naar andere locaties, delen documenten op allerlei verschillende manieren en ontvangen e-mails.

Met een groeiend aantal endpoints, wordt het voor de organisatie steeds moeilijker om veiligheid te garanderen. Slechts 35% van de medewerkers geeft aan dat ze zich verantwoordelijk voelen voor data security, terwijl zij juist degenen zijn die uw data veilig moeten bewaren en gebruiken. Dit e-Book beschrijft de vijf belangrijkste beveiligingsrisico’s om rekening mee te houden.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Cybercrime | Endpoint Security | RSA Security
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]