Waarom Open Source een logische keuze is voor de publieke sector

Waarom Open Source een logische keuze is voor de publieke sector

22-07-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De publieke sector staat voor de grootste uitdaging van deze generatie. Een unieke combinatie van budget restricties, groeiende vraag, innovatie in technologie en de snelle adaptatie van mobiele kanalen zorgen er voor dat er een shift ontstaat in het delen van informatie.

De schaalbaarheid, beschikbaarheid en de lage transitie kosten van digitale self-service hebben er voor gezorgd dat het een onmisbare ontwikkeling is voor kostenefficiënte en effectieve publieke service. Door de groei van de mobiele kanalen is er groeiende vraag naar naadloze en goed ontwikkelde online service waar het publiek alle informatie kan vinden.

Op dit moment is de publieke sector de snelst groeiende Open Source adapter. Investeren in de juiste technologie is essentieel en het ontwijken van vendor lock-in is een duidelijk doel voor veel (publieke) organisaties die op zoek zijn naar een future proof IT-ecosysteem. Een platform dat kan groeien en zich kan aanpassen aan de kennis, groei en eisen van organisaties. Om die reden is voor veel publieke organisaties Open Source een logische keuze.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]