Welke stappen moet u nemen voor een succesvol IT-portfolio management?

Welke stappen moet u nemen voor een succesvol IT-portfolio management?

29-07-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Hoe beheert u het beste uw projecten en daarmee uw portfolio? Portfolio’s zijn mede door de vele mutaties, die dagelijks in de onderliggende projecten en programma’s plaatsvinden niet eenvoudig te beheren. Zonder betrouwbare informatie is dit zo goed als onmogelijk.

De zomer van 2016 is in volle gang. Kortom, tijd om stil te staan bij de reeds afgeronde projecten en de nog uit te voeren IT-projecten voor dit jaar. Bent u op de hoogte van de actuele stand van zaken? Hebben er wijzigingen plaatsgevonden die wellicht van invloed zijn op andere projecten binnen uw portfolio? Misschien heeft u al ideeën voor uw jaarplan in 2017?

Veel organisaties hebben wel in enige vorm een portfoliomanagement programma ingericht waarbij lopende en toekomstige projecten in een Programma en Projectmanagement systeem (PPM) worden bijgehouden. Het probleem is dat de daarin vastgelegde gegevens door managers, vaak terecht, als niet voldoende betrouwbaar worden beschouwd om daar hun beslissingen op te kunnen baseren. In de deze whitepaper vindt u kant-en-klare oplossingen voor een objectief inzicht in IT-portfolio’s en/of-programma’s voor een succesvol management van portfolio’s.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]