Infrastructure Performance Management (IPM): real-time monitoring van uw gehele infrastructuur

Infrastructure Performance Management (IPM): real-time monitoring van uw gehele infrastructuur

04-08-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De druk op de infrastructuur komt uit alle hoeken van de onderneming. Terwijl het credo ‘meer met minder’ luid blijft klinken zijn management, gebruikers en klanten veeleisend en verwachten gebruik te kunnen maken van nieuwe technologie, een hoge betrouwbaarheid en steeds snellere prestaties. Meer data-objecten, web-scale ondersteuning voor mobiele werknemers, real-time analytics en al die andere next-generation applicaties die nodig om de infrastructuur en de bedrijfsvoering concurrerend te houden...

Het is een grote uitdaging om dat allemaal te kunnen doen terwijl IT-activiteiten gefaciliteerd en gemanaged worden op basis van oplossingen van allemaal verschillende leveranciers waarbij oude en nieuwe technologie gemixt wordt. Het onderhouden en controleren van een ingewikkelde IT-omgeving is dan ook complex en wordt vaak gedaan door het meten van individuele applicaties en systemen. Dit zorgt er voor dat er eigenlijk geen duidelijk beeld is van hoe de omgeving het in zijn geheel doet en waar de belangrijkste knelpunten liggen.

Ontdek in deze whitepaper dat het wel mogelijk is om uw gehele infrastructuur real-time te monitoren - van hypervisor tot de storage LUN, van legacy hardware tot cutting-edge, geconvergeerde systemen - en hoe u deze informatie kunt gebruiken om bottlenecks te identificeren en prestaties van uw infrastructuur aanzienlijk te verbeteren. Lees nu over Infrastructure Performance Management (IPM) en wat het voor uw infrastructuur kan betekenen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]