Onderzoeksrapport: dagelijkse processen mogen IT niet in de weg staan

Onderzoeksrapport: dagelijkse processen mogen IT niet in de weg staan

10-08-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Uit onderzoek van CIO.nl in opdracht van RES onder medewerkers van 444 MKB- en grootzakelijke organisaties blijkt dat tijdgebrek ervoor zorgt dat Nederlandse IT-afdelingen niet toekomen aan innoveren.

Anno 2016 is de werkplek allesbehalve statisch. Mensen werken vanaf verschillende locaties, op meerdere apparaten en wanneer ze maar willen. Bij die vrijheid hoort de verwachting dat IT hen de technologie levert die ze nodig hebben. Helaas kampt de IT-afdeling structureel met tijdgebrek omdat ze in de praktijk vaak gegijzeld worden door dagelijkse processen, waardoor innovatie vaak niet van de grond komt. IT kan hierdoor niet de strategische rol vervullen die zij ambieert.

Door IT op te vatten als een service, kan het weer in dienst van de bedrijfsdoelstellingen gaan werken. IT-as-a-service (ITaaS) is het model waarmee IT weer relevant kan worden en zijn waarde voor de organisatie kan aantonen.

Dit onderzoek laat duidelijk zien waar de knelpunten zitten en hoe die kunnen worden opgelost. Download de whitepaper voor inzicht in de resultaten van het onderzoek en adviezen om meer tijd vrij kan maken voor innovatie binnen uw IT-organisatie.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]