Graydon gebruikt Birst Networked BI om de organisatie van eenduidige informatie te voorzien

Graydon gebruikt Birst Networked BI om de organisatie van eenduidige informatie te voorzien

10-08-2016ENReference Case

Graydon is een Nederlandse leverancier van zakelijke informatie en diensten op het gebied van Credit Management, Bedrijfsinformatie, Incasso, Debiteurenbeheer, Trainingen, Kredietinformatie, Marketinginformatie en Risk & Compliance. Graydon heeft naast Amsterdam, vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en België. Als informatieleverancier gelooft Graydon in de kracht van informatie om prestaties te verbeteren. Echter met de groei van de hoeveelheid gegevens, werd het effectief gebruik steeds complexer en werden analyse en rapportageprocessen een tijdrovende, handmatige bezigheid. Mede daardoor is men op zoek gegaan naar een wendbaar en schaalbaar BI platform.

Na een omvangrijke selectieprocedure besloot Graydon dat Birst het platform is waarmee teams voor een groot gedeelte zelf hun informatiebehoefte kunnen invullen. Birst kan de vele informatiebronnen binnen Graydon op een eenduidige manier samenbrengen en Self-Service Analytics bieden aan Marketing, Sales, HR en Financiën. Dit terwijl de validatie en het beheer van business definities centraal worden georganiseerd om zo de kwaliteit en veiligheid van de te verstrekken gegevens te kunnen garanderen.

Lees meer over waarom Graydon gekozen heeft voor het Birst Networked BI platform en hoe deze keuze data-silo's geëlimineerd heeft en de levering van rapportages, dashboards en analytics in de gehele onderneming enorm heeft versneld.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]