De toekomst van BI: Een Netwerk Model voor Business Intelligence & Analytics

De toekomst van BI: Een Netwerk Model voor Business Intelligence & Analytics

10-08-2016ENWhitepaper

Organisaties kunnen vandaag de dag niet meer functioneren als separate eenheden. Procesgerichte activiteiten over meerdere business units is het meest efficiënt en haalt het maximale rendement uit een organisatie. Echter binnen veel organisaties zien we dat Business Intelligence en de bijbehorende data in zogenaamde silo’s zijn georganiseerd. Oorzaak is de uitrol van zogenaamde data discovery toepassingen over diverse afdelingen. Gevolg is dat de business managers beslissingen moeten nemen op basis van beperkte inzichten en onjuiste gegevens.

Networked BI is een doorbraak op het gebied van Business Intelligence en zorgt ervoor dat uw bestaande data-silo’s omgezet worden naar een centrale gegevensfabriek. Het zorgt ervoor dat alle gegevens binnen uw organisatie eenduidig beschikbaar worden gemaakt en dat Self-Service-BI voor iedereen beschikbaar komt.

Download deze whitepaper en ontdek:

  • Waarom zowel gecentraliseerde, als gedecentraliseerde BI-modellen onvoldoende zijn om de huidige en toekomstige zakelijke uitdagingen op te lossen;
  • Wat de Networked BI benadering precies is en hoe hiermee kan worden gestart; 
  • Hoe Networked BI toonaangevende bedrijven nu al helpt bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Het succes van een organisatie zal voor een groot gedeelte afhankelijk zijn van de manier waarop data naar informatie getransformeerd wordt. De overweldigende hoeveelheden data die nu op organisaties afkomen vraagt om een Networked BI benadering. Zeker daarom moet u deze whitepaper vandaag nog lezen.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]