De snelste manier om Salesforce met Oracle te integreren. Real-time en zonder gegevensduplicatie

De snelste manier om Salesforce met Oracle te integreren. Real-time en zonder gegevensduplicatie

16-08-2016ENWhitepaper

Salesforce positioneert zich als een "Customer Success Platform”, maar succes met Salesforce is sterk afhankelijk van de toegang tot de juiste gegevens. Veel gegevens zitten namelijk in separate backend systemen en databronnen zoals Siebel, JD Edwards Enterprise One, E-Business Suite en PeopleSoft Enterprise.

Al jaren worden IT-architecten geconfronteerd met de uitdaging van het creëren van real-time verbindingen tussen die separate backend systemen en databronnen. Een uitdaging die het stroomlijnen van business processen, het beter bedienen van klanten en vooruitgang belemmert.

Innovatie is vaak afhankelijk van integratie, maar de meeste bedrijven willen dat hun IT-afdeling gericht is op innovatie. Maar wat als die integratie simpel en eenvoudig gemaakt kan worden?

Deze whitepaper onderzoekt de voordelen van het implementeren van een real-time Salesforce data-integratie strategie voor bedrijven die Oracle databases en applicaties gebruiken. Ontdek nu hoe u Oracle data kunt koppelen, zonder dat wijzigingen aan databases of servers nodig zijn en zonder installatie van complexe middleware componenten.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]