Hybrid Flash in de praktijk: 5 organisaties delen hun ervaringen

Hybrid Flash in de praktijk: 5 organisaties delen hun ervaringen

19-08-2016NLE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Het zoeken van een balans tussen het reduceren van kosten en het verhogen van de efficiency is binnen veel organisaties een uitdaging. Er wordt gevraagd naar meer performance, helaas is er vaak te weinig budget beschikbaar om daadwerkelijk meer performance te kunnen realiseren.

Storage neemt in de meeste gevallen het grootste deel van het IT-budget in beslag. Het is dan ook van belang om een storage-infrastructuur te realiseren waarin er ruimte is voor consolidatie, voorspelbare performance en optimaal gebruik van resources. In de praktijk blijkt dit een uitdaging te zijn.

Hybrid flash-storage is de oplossing. Door te kijken naar mixed workloads en de vereisten van verschillende (virtuele) applicaties, kan er zelf bepaalt worden hoeveel flash er nodig is en kunnen deze worden ingezet wanneer nodig. IDC heeft gekeken naar wat gebruikers in de praktijk zeggen over de hybrid flash-oplossing van EMC.

Download deze whitepaper en ontdek wat de ervaringen zijn van vijf toonaangevende organisaties die gebruik maken van de hybrid flash-oplossing.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Flash
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]