De belangrijkste risico's van mobiel werken

De belangrijkste risico's van mobiel werken

25-08-2016NLE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

We kunnen niet meer om mobiel werken heen. Het gebruik van eigen smartphones, tablets en laptops voor zakelijke doeleinden maakt het voor werknemers mogelijk om overal en op ieder moment van de dag bezig te zijn met hun werk. We zijn hierdoor flexibeler en een stuk efficiënter geworden. Geen wonder dat steeds meer organisaties kiezen voor een zogenaamd Bring Your Own Device-beleid.

Dat mobiel werken echter zeer kwetsbaar is voor cybercriminaliteit is vaak onbekend of wordt onderschat. Een doordachte aanpak om bedrijfsdata hier tegen te beschermen, is er meestal niet. Dit terwijl deze criminaliteit grote schade aan kan richten aan uw organisatie. Het onzorgvuldig omgaan met belangrijke data kan u hoge boetes opleveren, maar ook claims van gedupeerden. Om nog maar te zwijgen over de gevolgen voor de reputatie van uw organisatie.

In dit e-book worden de belangrijkste risico’s van mobiel werken verklaard. Daarnaast leest u aan de hand van een aantal tips hoe u zelf aan de slag kunt gaan met het beveiligen van uw bedrijfsnetwerk.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Mobile Security | Check Point
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]