De voordelen van een RAD-platform

De voordelen van een RAD-platform

25-08-2016ENWhitepaper

Veranderingen in klant- en gebruikerseisen en de groeiende bewustwording in de beperkingen van traditionele technologische ontwikkelingen, zorgen er voor dat RAD-platforms steeds populairder worden. Low-code, rapid application development platforms zorgen ervoor dat developers en architecten hun projecten sneller kunnen ontwikkelen en afleveren dan met hand-codering of de watervalmethode.

Veel organisaties zijn dan ook bezig met het implementeren van RAD-platforms en gebruiken deze voor het ontwikkelen van small user-applicaties tot volledig geïntegreerde core-systems met duizenden gebruikers.

Door de toenemende adoptie van RAD-platformen en de snelle verandering in technologie zijn er een aantal uitdagingen die komen kijken bij het gebruik van hand-codering in plaats van een RAD-platform als ontwikkelingsmethode. In deze whitepaper vindt u vijf uitdagingen waarmee rekening gehouden moet worden wanneer er gekozen wordt voor hand-codering en welke voordelen een RAD-platform met zich mee brengt.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]