De voordelen van een RAD-platform

De voordelen van een RAD-platform

25-08-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Veranderingen in klant- en gebruikerseisen en de groeiende bewustwording in de beperkingen van traditionele technologische ontwikkelingen, zorgen er voor dat RAD-platforms steeds populairder worden. Low-code, rapid application development platforms zorgen ervoor dat developers en architecten hun projecten sneller kunnen ontwikkelen en afleveren dan met hand-codering of de watervalmethode.

Veel organisaties zijn dan ook bezig met het implementeren van RAD-platforms en gebruiken deze voor het ontwikkelen van small user-applicaties tot volledig geïntegreerde core-systems met duizenden gebruikers.

Door de toenemende adoptie van RAD-platformen en de snelle verandering in technologie zijn er een aantal uitdagingen die komen kijken bij het gebruik van hand-codering in plaats van een RAD-platform als ontwikkelingsmethode. In deze whitepaper vindt u vijf uitdagingen waarmee rekening gehouden moet worden wanneer er gekozen wordt voor hand-codering en welke voordelen een RAD-platform met zich mee brengt.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]