Data Science: 6 factoren die het succes bepalen

Data Science: 6 factoren die het succes bepalen

02-03-2017NLE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Data science is het analyseren en interpreteren van grote hoeveelheden data. Succesvolle organisaties beseffen dat data science van onschatbare waarde is. Door op een slimme manier om te gaan met data kan een bedrijf betere beslissingen nemen, de efficiëntie vergroten, risico’s vermijden, betere service leveren en de kwaliteit van producten of diensten verbeteren.

Toch blijven de meeste bedrijven steken bij het verzamelen van data. Ze zijn vaak niet in staat om de stap te zetten van dataverzameling naar het succesvol analyseren en interpreteren van data op een manier die echt positief impact heeft op het bedrijfsresultaat.

Bedrijven die een begin hebben gemaakt met data sciene, lopen vaak tegen een aantal problemen aan. Ze hebben moeite om richting te geven aan hun strategie. Onderzoeksbureau Forbes stelt dat de helft van alle data science-projecten binnen organisaties niet de gewenste resultaten oplevert. De vraag is hoe u met uw data tot inzichten kunt komen die daadwerkelijk leiden tot concrete bedrijfsresultaten.

Er zijn een aantal factoren die een belangrijke rol spelen bij het succes van uw data science-strategie. Door voldoende aandacht te besteden aan de 6 factoren die aan bod komen in dit eBook, is het mogelijk om uw data om te zetten in waardevolle kennis.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]