Nieuwe generatie infrastructuur voor de gezondheidszorg

Nieuwe generatie infrastructuur voor de gezondheidszorg

30-09-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Er is een explosieve groei in data gaande binnen de gezondheidszorg en organisaties hebben grote moeite om hier een goede oplossing voor te bieden.

Doordat de IT-budgetten hetzelfde blijven maar de hoeveelheid data blijft toenemen is er een behoefte aan infrastructuuroplossingen die zowel gevirtualiseerde als niet gevirtualiseerde omgevingen ondersteunen. Deze nieuwe oplossingen dienen een toevoeging te zijn bovenop de huidige IT investeringen en moeten bovendien schaalbaar zijn om hiermee een antwoord te bieden op de explosieve groei van de nabije toekomst.

Veel zorginstellingen kiezen er voor om verschillende systemen samen te voegen op de Flexpod next-generation datacenter platformen en zo te zorgen voor een snelle, wendbare, schaalbare en kosteneffectieve oplossing. NetApp en Cisco bieden een geconvergeerd platform dat klaar is voor een virtuele omgeving en dat desondanks flexibel genoeg is om uit te groeien naar een volledig geconfigureerde private cloud. Download deze whitepaper en lees wat een snellere, efficiëntere en kostenbesparende oplossing binnen patiëntenzorg kan beteken.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Data-architectuur | Flash
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]