Software in 2020: Kansen en bedreigingen voor ISV-ers in een snel veranderende markt

Software in 2020: Kansen en bedreigingen voor ISV-ers in een snel veranderende markt

08-11-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De softwarebranche is enorm in beweging. Partijen die al lang actief zijn maken de shift van de traditionele manier van software verkopen naar SaaS of zitten daar middenin. Tegelijkertijd zijn er nieuwe toetreders tot de markt die direct instappen met een SaaS model. Klanten verwachten een steeds snellere releases van software. Om dat mogelijk te maken worden nieuwe tools ingezet en wordt de manier van werken aangepast.

De keuzes die u maakt om uw business naar een nieuw model te transformeren zijn cruciaal en gaan verder dan alleen een kostenefficiënte IT-infrastructuur. Zo worden vraagstukken rondom security en privacywetgeving steeds relevanter voor uw business. Daarnaast beïnvloeden hyperscale clouds als Microsoft Azure en Amazon Web Services het landschap voor cloudhosting. De ISV van de toekomst kan snel schakelen maar zorgt tegelijkertijd voor een robuuste, betrouwbare dienstverlening.

In deze whitepaper bespreken we de kansen en bedreigingen voor Nederlandse ISV’s. Met behulp van deze whitepaper kunt u uw strategie bepalen om in 2020 uw dienstverlening winstgevend en relevant wilt houden. Veel succes bij de uitdagingen, maar vooral ook kansen die voor u liggen!

Registratie vereist
Relevante artikelen
Applicatie ontwikkeling | Datacenter
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]