Uw IT-infrastructuur effectief auditen

Uw IT-infrastructuur effectief auditen

16-10-2017ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Deze whitepaper presenteert een methodische benadering van IT-auditing. Compliance, beveiliging en mobiele innovaties vergen een gedegen controle van IT-systemen. Weten wie wat heeft gewijzigd en wanneer en waar iedere verandering plaatsvond zal uren besparen bij het zoeken naar problemen, voldoet voor compliance-eisen, en zal de beveiliging van uw IT-omgeving helpen. 

IT-professionals, van helpdesk tot aan CIO, moeten systemen implementeren van zowel ingebouwde- als third party toepassingen om te voorzien in hun IT-auditing behoeften. Dit is een uitdagende taak omdat de onderneming van vandaag werkt in een 24 uurs economie, en onderhevig is aan honderden en soms honderdduizenden aanvragen van toegangswijzigingen per dag. Deze groeiende behoefte om de onderneming te controleren mag dan ook geen verrassing zijn voor iedereen die een IT-rol heeft bekleed in de afgelopen 5-10 jaar.

Het meest uitdagende is de diversiteit van platformen, systemen en hulpmiddelen die door de jaren heen zijn geïmplenteerd om de dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen. Nu het duidelijk wordt dat al deze systemen 24 uur per dag gecontroleerd moeten worden om de IT beveiliging te verbeteren en te voldoen aan de eisen van de regelgevende instanties, lijkt dit een gigantische en ontmoedigende klus. 

Daarnaast staan de IT budgetten nog meer onder druk dan de budgetten voor de core business van de organisaties die de omzet moeten garanderen. De bedrijfsleiding eist meer veiligheid met minder budget, en de enige manier om op een succesvolle manier de infrastructuur te beheren en te beveiligen is het implementeren van een IT Auditing oplossing die over alle systemen in de organisatie werkt.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]