Business Value met data: de noodzaak van een Data Platform

Business Value met data: de noodzaak van een Data Platform

02-02-2017NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Data is in een rap tempo een kritieke sleutel tot succes geworden. Big Data toepassingen leveren steeds meer waarde voor organisaties. Afgelopen jaren hebben veel bedrijven ervaren, al dan niet in experimentele fase, dat het goed inzetten van data waardevolle nieuwe inzichten kan leveren, vaak resulterend in concurrentievoordeel. Waarmee gebruikers dan ook steeds veeleisender en ongeduldiger zijn geworden in het kunnen beschikken over data in besluitvorming.

De vraag neemt dan ook in rap tempo toe hoe data aanwezig in uw bestaande infrastructuur, met z’n eigen complexiteit en diversiteit, tezamen met de continue groeiende nieuwe bronnen van data (zoals bijvoorbeeld sensor data en social media data) efficiënt en snel ontsloten kunnen worden.

Om deze uitdagingen aan te kunnen wordt het belangrijk een visie te ontwikkelen over het ontwerpen, bouwen en onderhouden van Data Platform omgevingen, die organisaties in staat stellen om te innoveren met data en de time to market van (big) data initiatieven drastisch te verkorten.

Lees hier meer over in de whitepaper “Het Data Platform”.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]