Het essentiële handboek voor een cyberaanval

Het essentiële handboek voor een cyberaanval

28-06-2017NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Cybercriminelen zetten steeds hoger in. Ze richten zich nu op bedrijven met een slechte security, maar die wel veel geld op kunnen leveren. Het grotere mkb voldoet vaak aan deze omschrijving. Deze bedrijven nemen, ten opzichte van grote bedrijven, relatief weinig maatregelen op het gebied van cybersecurity. En dat terwijl deze bedrijven wel waardevolle informatie bezitten en meestal ook voldoende financiële middelen hebben om cybercriminelen mee te kunnen betalen.

Om alles erger te maken, wordt de organisatiegraad van cybercriminaliteit steeds hoger. Er zijn verschillende websites en fora waar cybercriminelen informatie, best-practices en kwaadaardige software met elkaar delen om zo het beste succesratio te krijgen. Beroepscriminelen voeren langdurige en hoogwaardige acties uit, vaak met succes. Door de komst van diensten als Malware as a Service en Ransomware as a Service, kan iedereen zich nu op een specifieke gebruiker op organisatie richten door gebruik te maken van de diensten van een professionele hacker.

Lees in dit handboek hoe u uw organisatie effectief kunt beschermen tegen bedreigingen in het moderne, alsmaar veranderende IT-landschap.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]