Hoe kies je de juiste beveiligingsoplossing voor je bedrijf?

Hoe kies je de juiste beveiligingsoplossing voor je bedrijf?

28-02-2017NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Door de voortdurende toename van zowel het aantal en de complexiteit van moderne malware, internetaanvallen en cybercriminaliteit groeien de risico's voor bedrijven. Daarom is het belangrijker dan ooit dat je de meest effectieve beveiliging kiest.

Er staat veel meer op het spel dan alleen het IT-budget. Een ontoereikende beveiligingsoplossing kan uiterst kostbare en langdurige gevolgen hebben voor een bedrijf:

  • Ransomware aanvallen kunnen belangrijke bedrijfsgegevens versleutelen, waardoor de dagelijkse bedrijfsprocessen ingrijpend worden verstoord.
  • Het lekken van vertrouwelijke klantgegevens kan leiden tot verstoorde relaties, omzetverlies en eventueel juridische problemen.
  • Verlies van gegevens met betrekking tot ontwerpen en ander intellectueel eigendom kan de moeizaam verworven marktvoorsprong van een bedrijf verkleinen.


Wanneer je je huidige IT-beveiligingsstrategie aan het evalueren bent om er zeker van te zijn dat je bedrijf goed is beveiligd tegen de steeds complexere dreigingen en aanvallen van nu, proberen veel beveiligingsleveranciers je over te halen voor hun producten.

Maar hoe kom je erachter welke technologieën werkelijk optimaal beveiligen, welke methode je productiviteit kunnen schaden, welke opties kwetsbare plekken in je beveiliging onbeschermd laten en welke beveiligingsstrategieën het meest geschikt zijn voor jouw specifieke bedrijfsbehoeften?

Zoals geldt voor de meeste IT-strategiebeslissingen, moet je ook in dit geval eerst de feiten onderscheiden van de hype, zodat je kunt beoordelen welke technologieën waarmaken wat ze beloven. Deze whitepapper helpt u daarbij.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]