Hybrid Cloud & IT Management

Hybrid Cloud & IT Management

01-03-2017ENE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Cloud computing is in toenemende mate een belangrijke aanjager voor digitale transformatie. Dit heeft tot gevolg dat er combinaties ontstaan van cloud en traditionele IT delivery modellen. Deze veelal complexe omgevingen vragen om een samenhangende ontwikkeling- en beheerstrategie en sterke besturing om kosten alsook risico’s te minimaliseren, met maximale beveiliging, flexibiliteit en mogelijkheden voor innovatie alsook verkorten van de time to market. Zowel overheid als industrie zijn op zoek naar meer controle voor hybride IT omgevingen.

CGI heeft met Unify360 Hybrid IT Management een geïntegreerde visie en benadering van zowel in-huis als cloud-gebaseerde diensten waarmee organisaties in staat zijn optimaal invulling te geven aan modernisering van hun IT portfolio, voor bijvoorbeeld meer concurrerende positie in de markt.

Dit booklet geeft inzicht in de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden die CGI biedt, ook voor IT afdelingen om hun rol van meer traditionele dienstverlener te transformeren naar meer strategische en flexibele services makelaar.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]