Digital Strategy & Roadmap

Digital Strategy & Roadmap

01-03-2017ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Digitale technologieën betekenen een fundamentele verandering voor de bedrijfsvoering, hoe klanten of burgers worden bediend en hoe bedrijven zich kunnen ontwikkelen en verder kunnen groeien.

Een veel gestelde en voor velen waarschijnlijk herkenbare vraag is: “Hoe kom ik van bestaande legacy en stand van vandaag in een meer concurrerende digitale onderneming gericht op groei en creatie van nieuwe economische waarde voor de toekomst?”

Digitale transformatie raakt alle aspecten van bedrijfsvoering – bedrijfsmodel, financiering, personeelsstrategie, optimalisatie van de operatie, techniek, talent enzovoort – voor een geïntegreerde digitale onderneming gericht om effectievere invulling van de bestaande operatie (‘run’), van veranderingen (‘change’) en groei (‘growth’).

Digitale transformatie vraagt om een holistisch maar tegelijkertijd concrete aanpak in plaats van ad hoc projecten. Ontdek in dit eBook een waarde gedreven aanpak. Ook krijgt u handvatten aangereikt voor invulling van een samenhangende digitale strategie.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]