HR in 2017: Wat verandert er in 2017 op het gebied van HR?

HR in 2017: Wat verandert er in 2017 op het gebied van HR?

16-03-2017NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De toekomst is moeilijker te voorspellen dan ooit. Door de ongekende economische omstandigheden zullen veel organisaties zich staande moeten zien te houden in onbekend gebied, in een markt die keer op keer wordt opgeschud door nieuwkomers. Om te overleven hebben ze productieve, talentvolle mensen nodig.

De meeste HR-professionals zullen het ermee eens zijn dat de hedendaagse technologiebedrijven uitstekende mogelijkheden bieden voor het helpen en managen van hun personeel. Aan de andere kant zullen ze ook niet ontkennen dat hun eigen bedrijf slechts een fractie doet van wat het zou kunnen doen aan het verbeteren van personeelsbetrokkenheid en het benutten van de digitale trends die vormgeven aan de nieuwe beroepsbevolking. De moderne werknemer is klaar voor verandering…

Ieder jaar organiseert Oracle een bijeenkomst met vooraanstaande personen in HR om trends te onderzoeken die het vak het afgelopen jaar hebben gevormd en na te denken over werkomstandigheden in heel Europa.

Tijdens de laatste bijeenkomst, die in december 2016 in Londen plaatsvond, deelden HR-analisten, journalisten en experts hun visie op diverse onderwerpen, uiteenlopend van de valkuilen van initiatieven voor personeelsbetrokkenheid tot de invloed die kunstmatige intelligentie gaat hebben op de arbeidsmarkt. Dit rapport is primair gebaseerd op hun conclusies.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]