Alles wat u moet weten over Power Management voor Server Virtualisatie

Alles wat u moet weten over Power Management voor Server Virtualisatie

22-03-2017ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Server virtualisatie en nieuwe cloud architecturen geven bedrijven aanzienlijke voordelen zoals verminderde hardware kosten, administratieve vereenvoudiging en een verhoogde beschikbaarheid. Daardoor loopt nu bijna 80 procent van de server workloads die ondersteund wordt door x86 hardware nu op virtuele machines, volgens schattingen van Gartner. Ondanks de wijdverbreide implementatie en de significante voordelen, is het gebruik van deze technologie niet zonder problemen.

In principe kunnen server virtualisatie en cloud orchestration instrumenteel zijn in het helpen van IT en facility managers helpen downtime te voorkomen tijdens stroomstoringen. De voorwaarde voor het doen van die belofte is ervoor te zorgen dat uw datacenter ook uitgerust is met de juiste power management software.

Dit whitepaper bespreekt hoe de nieuwste power management oplossingen de impact verbeteren van server virtualisatie en cloud technologieën op de business continuiteit en helpen gevirtualiseerde datacentra, inclusief datacenters die gebruik maken van geïntegreerde omgevingen, zoals als Converged (CI) of hyper Converged (HCI) infrastructuur, efficiënter omgaan met het wegvallen van stroom. Tegelijkertijd zijn cutting-edge power management software-oplossingen de sleutel tot meer controle, productiviteit en responsiviteit en worden de benodigde infrastructuur en operationele kosten verminderd.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]