Salesforce integratie voor dummies

Salesforce integratie voor dummies

29-03-2017ENE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Salesforce is meer dan het bijhouden van uw sales pipeline. Het wordt inmiddels gebruikt door Customer Services, Marketing en nog veel meer afdelingen. Er dient dus erg veel data vanuit omliggende systemen te worden geïntegreerd met Salesforce. Om een centrale rol te spelen in het vormgeven van uw Salesforce-integratiestrategie en de data complexiteit te beheersen, heeft u een plan nodig.

Dit eBook voor dummies biedt stap-voor-stap begeleiding die u gaat helpen met:

  • De ROI op uw Salesforce-omgeving te optimaliseren: Integreer informatie uit legacy ERP systemen, andere cloud-apps (en andere systemen) in Salesforce om een 360-graden klantbeeld te krijgen.
  • Het verminderen van data complexiteit: toenemende complexiteit kan een negatief effect hebben op de Salesforce-implementatie en -adoptie binnen uw organisatie. Dit E-book ondersteunt u bij het navigeren in de levenscyclus van Salesforce.
  • Het geven van inzicht in wat er nodig is voor een optimale Salesforce-integratie: Het identificeren van uw integratiepunten, het beoordelen van uw datakwaliteit, en het realiseren van een master data management strategie – oftewel alle onderdelen van een succesvol Salesforce-integratieplan.

Download dit eBook om te leren hoe uw organisatie eenvoudig Salesforce kan integreren in uw bestaande software.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]