Digitalisering: De noodzaak en kansen voor uw Sales team

Digitalisering: De noodzaak en kansen voor uw Sales team

31-03-2017ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Digitaliseren van uw sales team zal helpen om het voortbestaan van uw bedrijf te waarborgen. Uit onderzoek van Accenture blijkt dat slechts 58% van de bestuurders verwacht dat zij hun jaarlijkse quotum van de omzet bereiken. Sales teams zijn dus genoodzaakt manieren te vinden om het werk beter, sneller en slimmer te doen om (meer) omzet te genereren. Daarom is het geen verrassing dat 57% van de ondervraagde Sales Directeuren zeggen dat hun top doelstelling voor de komende 12 maanden is om de verkoopeffectiviteit te vergroten.

Sales bestuurders zijn op zoek naar nieuwe technieken, tools en houdingen om effectiever te verkopen en sneller meer omzet te genereren en dat is precies waar digitalisering van pas komt.

In dit rapport krijg je antwoord op de vragen:

  • Waar en hoe precies is digitalisering gebeurd?
  • Hoe maken high profile bedrijven gebruik van digitale strategieën en technologie en hoe koppelen ze die vervolgens aan hun Sales doelstellingen?
  • Hoe zijn deze organisaties in staat om met behulp van digitale hulpmiddelen meer te verkopen en de customer experience, acquisitie en retentie te verbeteren?
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]